Activiteiten

Wat doen wij?

Elke maand houden we een gebeds-meditatieavond, gewoonlijk op zaterdagavond. Zin om samen met anderen deze vrije avond op een spirituele manier door te nbrengen?  Van harte welkom!  Eerstvolgende : zie agenda

Wat is dit precies ‘gebeds-meditatieavond’?

Deze bijeenkomsten zijn gegroeid uit een verlangen iets te doen voor de Vrede en de Harmonie in mensen en in de wereld. Mensen alleen kunnen dit niet ten volle verwezenlijken. Alleen door samenwerking van de mens en de ‘Hemel’, het Licht, kunnen we naar deze toestand evolueren.

Er staat geschreven: ‘Klop en er wordt opengedaan, vraag en u zal verkrijgen.”  Wanneer we dit op een juiste wijze doen, bijzonder in groepverband, moet en zal hier antwoord op komen.

We moeten echter niet alleen vragen, maar we kunnen ook werkelijk meewerken aan het realiseren van een toestand van Vrede en Harmonie door het produceren van liefdevolle, vredvolle gedachten en energieën die nodig zijn om het vanuit geestelijke gebieden op Aarde te manifesteren.

We worden dan ook verbonden met de geestelijke Helpers, Engelen en Lichtende Wezens die bereid zijn de mensheid daarbij te helpen. We krijgen inspiratie, kracht, zo mogelijk heling om het weer vanuit een Liefde proberen waar te maken.

In een serene sfeer, met zachte muziek, met diepgaande gebeden, met inspirerende teksten en meditatie, creëren we een unieke sfeer waarin we als mens helemaal herladen en verfrist worden, en waarin we tevens dienstbaar zijn voor de Hemel!

Kom dit eens proeven. Dien de Hemel, versterk uzelf en versterk onze groep. Hartelijk uitgenodigd op één van deze avonden. (vrije bijdrage).

Gespreksgroep/Leesgroep

Doorgaans om de 14 dagen komen we met het groepje samen om o.l.v. Maria en Paul een bepaald thema te benaderen en te bespreken. Belangrijk hierbij is dat iedereen zijn gedacht vrijuit mag uiten met respect en vriendschap voor elkaar. Op deze wijze leert men ook beter over niet alledaagse dingen, zoals gevoelens en gedragingen te communiceren.

Soms wordt er ook een boek(je) doorgenomen en besproken. Vandaar de naam dan ‘leesgroep’. Zo hebben we al doorgenomen: ‘De 7 spirituele wetten’ van Deepak Chopra, “De Kracht van het Nu in de praktijk’ van Eckhart Tolle. De TAO…

Voor deze groepsgesprekken is er ook vrije bijdrage, echter met een richtprijs van 7€.  Eerstvolgende op 23 februari om10u.

Kwartaalblad  ‘ABBA’

Om de 3 maand geven wij een boekje uit ‘Abba’ – wat Vader betekent – waarin we onze inzichten en ervaringen, gebeden of meditaties met jullie willen delen. Ze zijn bedoeld mensen te helpen in hun spirituele groei en welzijn op eenvoudige en concrete manier.

Teksten uit vorige boekjes kunt u terug vinden op deze site onder ‘Inspiratie – Abba’. De recente teksten behouden we uiteraard voor het boekje zelf.  Ook vinden we het zinvol het boekje te blijven uitgeven.

Daar dit meestal teksten zijn die je rustig, meditatief als ’t ware tot je laat komen en even bij jezelf overweegt. Dit kan best in een luie stoel, in je bed, of ook even tussen door. Je bent dan niet gebonden aan je computer, waar  alles snel en vluchtig gaat.

Spreken deze teksten je ook aan, stort 10 € (=voor 2 jaar) op de rekening van Christal, en u krijgt 4 x/ jaar een waardevol, tijdloos boekje in je brievenbus. (Gegevens: zie contact.)

Christal Breath

Bewuster ademen = bewuster in het leven staan. Bewust de kracht van de ademhaling benutten om de mens met zijn Essentie te verbinden is een oeroud gegeven.  Maria volgde de opleiding tot coach ‘Breathfulness en Bewustwording’.

Voor alle informatie verwijzen we u graag naar onze specifieke website hieromtrent: http://www.christal-breath.be/