Activiteiten

Wat doen wij?

Gespreksgroep/Leesgroep

Doorgaans om de 14 dagen komen we met het groepje samen om o.l.v. Maria en Paul een bepaald thema te benaderen en te bespreken. Belangrijk hierbij is dat iedereen zijn gedacht vrijuit mag uiten met respect en vriendschap voor elkaar. Op deze wijze leert men ook beter over niet alledaagse dingen, zoals gevoelens en gedragingen te communiceren.

Soms wordt er ook een boek(je) doorgenomen en besproken. Vandaar de naam dan ‘leesgroep’. Zo hebben we al doorgenomen: ‘De 7 spirituele wetten’ van Deepak Chopra, “De Kracht van het Nu in de praktijk’ van Eckhart Tolle. De TAO…

Voor deze groepsgesprekken is er ook vrije bijdrage, echter met een richtprijs van 5€.  Eerstvolgende juli 2020

Kwartaalblad  ‘ABBA’

Om de 3 maand geven wij een boekje uit ‘Abba’ – wat Vader betekent – waarin we onze inzichten en ervaringen, gebeden of meditaties met jullie willen delen. Ze zijn bedoeld mensen te helpen in hun spirituele groei en welzijn op eenvoudige en concrete manier.

Teksten uit vorige boekjes kunt u terug vinden op deze site onder ‘Inspiratie – Abba’. De recente teksten behouden we uiteraard voor het boekje zelf.  Ook vinden we het zinvol het boekje te blijven uitgeven.

Daar dit meestal teksten zijn die je rustig, meditatief als ’t ware tot je laat komen en even bij jezelf overweegt. Dit kan best in een luie stoel, in je bed, of ook even tussen door. Je bent dan niet gebonden aan je computer, waar  alles snel en vluchtig gaat.

Spreken deze teksten je ook aan, stort 10 € (=voor 2 jaar) op de rekening van Christal, en u krijgt 4 x/ jaar een waardevol, tijdloos boekje in je brievenbus. (Gegevens: zie contact.)

Christal Breath

Bewuster ademen = bewuster in het leven staan. Bewust de kracht van de ademhaling benutten om de mens met zijn Essentie te verbinden is een oeroud gegeven.  Maria volgde de opleiding tot coach ‘Breathfulness en Bewustwording’.

Voor alle informatie verwijzen we u graag naar onze specifieke website hieromtrent: http://www.christal-breath.be/